Selecteer pagina

Update Sportsfeer…

Update Sportsfeer…

Na de geboorte van mijn zoontje Rens op 22 april van dit jaar kreeg ik het zo druk met mijn taak als vader, dat “Sportsfeer” geen aandacht meer kreeg van mij.
Luiers verschonen, Rens in bad doen en het geven van flesjes gaan me inmiddels zo soepel af, dat ik zowaar ook weer tijd heb om iets aan mijn weblog te doen. Ondanks de geboorte van Rens heb ik namelijk toch nog enkele mooie evenementen bezocht. Een dag voor zijn geboorte heb ik de Arno Wallaard Memoriaal bezocht. Zonder camera, want ik was op de fiets. Met mijn “super telefoon”, de Samsung Galaxy I heb ik een aantal foto’s genomen.

Arno Wallaard Memorial 2012-04-21 15.47.19 Arno Wallaard Memorial 2012-04-21 15.47.08

Op 20 mei beleefde ik mijn sportieve hoogtepunt van dit jaar. Willem II promoveerde namelijk na een matig voetbalseizoen terug naar de eredivisie. Mijn club is na een vooral gezellig jaar weer vertrokken uit de Jupiler League en is weer op de plek waar het hoort! De rumoerige thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch met rondvliegende koelkasten en bevroren frikadellen wist Willem II met een 2-1 zege naar haar hand te zetten en zo was de promotie een feit! Wat een feest na afloop! Om nooit te vergeten…

Op 26 mei ben ik wederom op mijn racefiets naar de koers geweest. Nu naar de 7-Dorpenomloop van Aalburg, want die sla ik namelijk nooit over! Marianne Vos won een keer niet, want die was geblesseerd geraakt. Annemiek van Vleuten was de beste in de Aalburgse polders. Mijn wielervriend Hankenaar.nl heeft deze dag de vertrouwde mooie foto’s gemaakt.

In de toekomst hoop ik weer regelmatig het één en het ander te publiceren op Sportsfeer. Baby Rens moet maar snel mee gaan naar de koers en Willem II. Dan komt het vast helemaal goed.

Over de auteur

1 reactie

  1. Frijt113

    Mooi slabbetje heeft Baby Rens! Een echte Stoere Kerel!

Sportsfeer op Twitter

Sportsfeer op Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.