Selecteer pagina

Hankenaar scoort voor Willem II 1

Hankenaar scoort voor Willem II 1

Afgelopen weekend speelde Willem II een oefenwedstrijd tegen Sierra Leone. Geen gebruikelijke tegenstander, maar omdat Ibrahim Kargbo uit dit land afkomstig is, kwamen de “Leone Stars” naar Tilburg. Deze wedstrijd had als doel geld in te zamelen voor de stichting die Kargbo onder zijn hoede heeft. Met dit geld start Kargbo allerlei projecten op in zijn geboorteland.
Niet alleen de geldinzameling was mooi, maar ook het spelen van een Hankenaar in het eerste van Willem II viel op. We hadden vanuit de gemeente Werkendam eerst al Niels Vorthoren, maar nu staat er zelfs een Hankenaar in het eerste elftal van de Tricolores! Zijn naam: Ricardo Ippel.
Mijn vriendin Rijan had vorig jaar voor Altena Nieuws al een interview met dit talent. Hij sprak onder andere over zijn ambities om een mooi profcontract te scoren. Lees hier maar:

Ricardo speelde niet zomaar kleurloos mee, want hij schoot namelijk de 1-1 achter keeper Bantomoi binnen. Niet slecht hoor, scoren tijdens je debuut in een interland! Ga zo door Ricardo met “goale maoke”. De Willem II-fans uit Hank, ook al zijn het er maar een paar, vinden het geweldig!

Update 17-11-’09: Natuurlijk volgde na Sportsfeer ook BNdeStem met een artikel over de doelpuntenmaker. Kijk maar hier!

Over de auteur

Sportsfeer op Twitter

Sportsfeer op Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.