Select Page

Kozakken Boys-Ajax KNVB-beker 27 september 2007

Kozakken Boys-Ajax KNVB-beker 27 september 2007

Op 27 september jongstleden werd in de strijd om de KNVB-beker de wedstrijd tussen Kozakken Boys en Ajax afgewerkt. Gewapend met mijn digitale camera ging ik met mijn vader op pad om deze leuke wedstrijd te bezoeken en achteraf een “Sportsfeer” reportage te maken.
Helaas bleek het voor mijn digitale camera, met het kunstlicht van “de Boys”, niet mogelijk toonbare foto’s te produceren om op deze weblog te plaatsen! Helaas…
Slechts één foto van mijn collega en tevens groot fan van mijn weblog, Gerard, zag er goed uit. Daarom als dank voor je reacties Gerard, plaats ik je foto en is dit meteen het verslag van de bijgewoonde wedstrijd waarin Ajax tot het uiterste moest gaan om de volgende ronde te halen.

Kozakken Boys – Ajax Amsterdam 1-2

Opstellingen:
Kozakken Boys: Abdelaziz, Den Braber, Sas, Lock, Scheimann, Samuel, Boonstoppel, Kolff, Koswal, Solmaz en Zimmermann.
Ajax Amsterdam: Heijblok, Van der Wiel, Emanuelson, Gabri (46′ Donald), Heitinga, Maduro, Vertonghen (80′ Siem de Jong), Suarez, Urzaiz (68′ Rommedahl) en Albert Luque.

Doelpunten: 26′ Heitinga 0-1, 88′ Looijen 1-1, 104′ Rommedahl 1-2.
Scheidsrechter: Wegereef
Toeschouwers: 5.000

About The Author

1 Comment

  1. Gerard Roubos

    Hey Ronald

    Zoals te doen gebruikelijk is het weer een mooi verslag geworden over de 6daagse van Amsterdam. Het verslag van Koz.Boys-AJAX is wat summier maar door de foto is het toch nog een kwalitatief goed verslag geworden….!!!!!

    Grtz Gerard

Sportsfeer op Twitter

Sportsfeer op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.