Selecteer pagina

Kozakken Boys-Hardinxveld B1 25 oktober 2008

Kozakken Boys-Hardinxveld B1 25 oktober 2008

Zaterdag 25 oktober was er de kraker in de 1e klasse B tussen Kozakken Boys B1 en Hardinxveld B1. De nummers één en twee uit KNVB-competitie 0231 ontmoetten elkaar op sportpark De Zwaaier in Werkendam. Bij de Kozakken Boys spelen sinds dit seizoen drie Hankenaren, waarvan mijn buurman Dylan van der Pluym er één is. Als fan van Dylan en inmiddels ook het gehele Kozakken B1-team wilde ik dan ook dit topduel niet missen tegen die gasten van de “overkant”.

Het begin van de wedstrijd moest ik helaas vanwege wat drukke zaterdagactiviteiten aan mij voorbij laten gaan. Na aankomst constateerde ik een 0-2 voorsprong voor de gasten. De technisch vaardige Werkendammers zagen dit niet als een groot probleem, want in de tweede helft kwam de “witten” van Hardinxveld er niet meer aan te pas en was het “zwart” dat het wedstrijdbeeld bepaalde. De achterstand werd door flitsende aanvallen en een sterke teamgeest omgebogen in een 4-2 overwinning voor de jonge Kozakken! Een heel mooie prestatie, die terecht werd gevierd met veel gezang en misschien wel een extra rondje van de trainer in de kantine…
Uw Sportsfeer-verslaggever zal de ploeg verder blijven volgen en ik voorspel voor over een paar maanden een tocht door Werkendam op de platte kar! Kloosterhof 13 en 14 hopen dat van harte in ieder geval!

Foto’s: Wesley du Pon.

Over de auteur

4 Comments

 1. Mathieu

  En geen Hankse Goalenmakers (dylan, jurian en/of remco) ?

 2. Marc

  He waarom staat er mathieu en geen marc?

 3. Ronald

  Hee Marc, ik dacht dat het je nieuwe bijnaam was 😉 ! Groet Ronald

 4. Dylan

  Leuk gedaan buurman , leuk dat je zo af en toe eventjes komt kijken 🙂

  Groeten vanuit de andere kant van de muur. Dylan.

Sportsfeer op Twitter

Sportsfeer op Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.