Selecteer pagina

Willem II – ADO den Haag 20 januari 2013

Willem II – ADO den Haag 20 januari 2013

De winterstop in het betaalde voetbal is weer voorbij, maar dat zou je van het weerbeeld op zondag 20 januari niet zeggen. De sneeuwvlokken dartelden vrolijk naar beneden en het was ijzig koud, maar het voetbal ging door! Omdat Gijs en ik niet graag in Hank blijven wanneer Willem II speelt, zijn we uiteraard gewoon op pad gegaan. Ook onze Tilburgse/Hultense vriend Peter nog opgepikt en zo glibberend en glijdend de Ringbaan-Zuid bereikt voor de strijd tegen Ado den Haag.

Willem II Ado den Haag

Normaal neem ik nooit een fototoestel mee naar thuiswedstrijden, maar ik dacht nu met de sneeuw gaat het wellicht nog leuke plaatjes opleveren. Bovendien met de doostart van Sportsfeer is het leuk om wat vaker een bericht te publiceren. Daarom heb ik me voorgenomen om mijn (simpele) camera vaker naar thuiswedstrijden mee te nemen. Er gebeurt altijd wel wat spannends in en rondom het Koning Willem II Stadion.

Tegen Ado werd een punt gepakt, maar dankzij scheidsrechter Ketting en zijn kameraadjes met de vlag, waren dat er twee te weinig. Een zuivere goal van Danny Guyt werd afgekeurd. Lekker is dat weer, maar wat doen we eraan? Het feit dat we ons gemakkelijk staande hielden tegen een ploeg uit het “linker rijtje” biedt perpectief voor de rest van de competitie. We staan nog laatste, maar dat mag tot en met speelronde 33. Voorlopig dus geen paniek en bekijk op je gemak de foto’s van een middagje wintersport.

Opstellingen:
Willem II: David Meul (k), Jordens Peters, Hans Mulder, Aurélien Joachim, Marc Höcher (72′ Genaro Snijders), Virgil Misidjan, Philipp Haastrup, Niek Vossebelt, Danny Guyt (61′ Robbie Haemhouts), Sofian Akouili, Jens Podevijn.
Ado den Haag: Gino Coutinho (k), Vito Wormgoor, Christian Supusepa, Danny Holla, Kevin Jansen (80′ Kevin Visser), Aaron Meijers, Rydell Poepon (65′ Charlton Vicento), Jens Toornstra, Tjaronn Chery, Dion Malone, Mike van Duinen (88′ Santi Kolk).

Doelpunten: 20′ 0-1 Kevin Jansen, 79′ 1-1 Hans Mulder.
Toeschouwers: 10.050
Scheidsrechter: M. Ketting

Over de auteur

1 reactie

  1. antoon

    Hejh, ronald goed bezig, groeten vanuit roosendaal.
    antoon

Sportsfeer op Twitter

Sportsfeer op Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.