Selecteer pagina

Willem II-FC Groningen 23 november 2008

Willem II-FC Groningen 23 november 2008

Hier een kort (winter)Sportsfeer verslag. Reden: In een schitterend sneeuwwit decor, onder apocalyptische omstandigheden, heb ik vanmiddag samen met mijn grote voetbalvriend Gijs een geweldig strijdend Willem II zien winnen van FC Groningen. De mannen van Andries Jonker (op weg naar standbeeld op de Tilburgse heuvel) waren de Groningers met 3-0 de baas! Willem II wist te winnen door veel vechtlust en goede combinaties, vaak opgezet door Said Boutahar en Mehmet Akgun. Het was ook laatst genoemde, die uit een voorzet van Jens Janse de 1-0 binnen trapte. Daarna was het de beurt aan “the great white shark” oftewel Frank Demouge die met zijn tiende en elfde goal van deze competitie voor de eindstand van 3-0 zorgde. De derde zelfs met een heerlijke omhaal! Door deze mooie overwinningen stegen de Tricolores door naar een gedeelde vijfde plaats! Na afloop van de wedstrijd werd het winnende elftal toegejuichd door de tevreden supporters op de King Side en de spelers…. die gooiden als antwoord sneeuwballen! Feest in Tilburg! Waar gaat dit eindigen….

Opstellingen:
Willem II: Aerts, Janse (72′ Nieuwendaal), Schenkel, Swinkels, Veloso, van Eijden, Kargbo, Boutahar (84’Quasten), Akgun, Muhamadu (71′ Zijler) en Demouge.
Groningen: Luciano, Sankoh (46′ Hiariej), Stenman, Granqvist, Berg, Lovre, Powell (46′ van de Laak), Svejdik, Ajilore (62′ Matthijs), Andersson en Holla.
Doelpunten: 17′ 1-0 Akgun, 22′ 2-0 Demouge, 29′ 3-0 Demouge.
Kaarten: Demouge, Ajilore (geel) en Berg (rood).
Scheidsrechter: van Sichem. Toeschouwers: 13.500

Over de auteur

3 Comments

  1. Peter

    Een memorabele wedstrijd in de sneeuw en binnen half uur op 3-0!!!
    Ik ben trots op onze stoere kerels!!

  2. wiekie hank

    Niet te optimistich worden .En een standbeeld voor jonker.Dat zou ik nog even aan J DERKSEN vragen.

Sportsfeer op Twitter

Sportsfeer op Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.