Selecteer pagina

27e Omloop van de Houtse Linies 3 maart 2013

27e Omloop van de Houtse Linies 3 maart 2013

Vroeger was de Houtse Linies één van de koersen die ik als coureur uit de regio graag wilde rijden. In mijn jaren bij wv De Jonge Renner reden telkens de “toppertjes” uit de sponsorploeg deze koers en kwamen andere renners niet aan bod. “Den Hout” is dan ook één van de thuiswedstrijden van de club uit Oosterhout. Die moest gewonnen worden! Dit lukte ook zo nu en dan.

Houtse Linies 18

Na mijn overstap naar wv Willebrord Wil Vooruit kon ik wel starten in de openingskoers van West-Brabant, maar een groot succes werden mijn deelnames niet. Meestal snel gelost in een waaier en een gebroken stuur op de kasseienstrook deden mij niet in de geschiedenisboeken van de Houtse Linies verschijnen. Tegenwoordig ben ik jaarlijks met Hankenaar.nl Marc aanwezig en dat bevalt me beter. Nooit meer lossen of vallen, maar lekker langs de kant van de weg foto’s maken van onder andere Bart van Haaren van Koga Cycling team. Hij won de wedstrijd in een sprint met vier man vooruit. Hieronder het resultaat van een gezellige middag fotograferen met Marc op de koers!

Uitslag: 1. Bart van Haaren 2. Robbert de Greef 3. Peter Merx 4. Brian van Goethem 5. Arjen de Baat 6. Geert van der Weijst 7. Johim Ariesen 8. Dex Groen 9. Yoeri Havik 10. Robin Wennekes.

 

Over de auteur

Sportsfeer op Twitter

Sportsfeer op Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.