Selecteer pagina

3e Altena Biesbosch Ronde 25 april 2011

3e Altena Biesbosch Ronde 25 april 2011

De derde editie van de Altena Biesbosch Ronde, met start en finish in Werkendam, zit er weer op. Onder tropische temperaturen toerden 180 coureurs op tweede paasdag door ons prachtige Land van Heusden en Altena.
Normaal gesproken zou ik deze koers benutten om volop foto’s te maken, maar vandaag ging dat maar af en toe, want ik ben samen met vader Louis en vele andere vrijwilligers in actie gekomen als verkeersregelaar. Dit is altijd weer een leuke ervaring. Je wordt onderweg geconfronteerd met vooral veel enthousiaste mensen die het mooi vinden om een echte wielerkoers te aanschouwen, maar helaas ook met een aantal gefrustreerde personen. Vloeken omdat men tien minuutjes met de auto moet wachten op sportieve jonge mensen op een racefiets. Kansloos deze figuren en grappig om te zien hoe ze uit hun dak gaan op hun vrije dag…
Persoonlijk heb ik genoten van de koers en kon tussen de bedrijven door toch nog wat foto’s nemen met mijn vakantie-camera. Hierbij het resultaat.

Uitslag: 1. Roy Eefting 2. Ralph Gelens 3. Robin Wennekes 4. Didier Caspers 5. Rüdiger Seelig (Dui) 6. Dennis Kreder 7. Cor van Leeuwen 8. Raymond Werst 9. Mick du Prie 10. Ricardo van de Klundert.

Over de auteur

1 reactie

  1. Isabel

    Sta ik daar alweer met mijn spandoek voor Ronald Krijnen, helaasss, leuke foto’s en ja aan de finish was t gezellig ;))

Sportsfeer op Twitter

Sportsfeer op Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.