Selecteer pagina

41e Ronde van Midden-Brabant 28 maart 2010

41e Ronde van Midden-Brabant 28 maart 2010

In Hank is het nogal eens wielrennen. Zo is er naast de zondag-ochtend ritjes van WTC Hank natuurlijk het jaarlijkse criterium in september, maar ook passeren er twee interessante klassiekers door de straten van mijn sportieve dorp. Dit zijn de Ronde van Midden-Brabant en een week later de Altena-Biesbosch Ronde.
De Ronde van Midden-Brabant heb ik net als vorig jaar aangegrepen om eens “gezellig” alleen op pad te gaan en wat foto’s te schieten. Bij de Altena-Biesbosch Ronde gaat dat niet lukken, want dan ben ik verkeersregelaar.

Uitslag Ronde van Midden-Brabant: 1. Johim Ariesen 2. Yoeri Havik 3. Wim Botman 4. Tom Relou 5. Maurits Lammertink 6. Marc Goos 7. Jeffrey Wiersma 8. Jarno Gmelich Meijling 9. Patrick Ruckert 10. Rune van der Meijden.

Over de auteur

4 Comments

 1. Marc

  Heb je in een volgwagen gezeten? Want hoe kom je anders in de tractor tunnel terecht?

 2. Sportsfeer

  Hee Marc,

  Niemand wilde mij in de volgwagen, dus ik ben te voet de levensgevaarlijke tunnel in gegaan op zoek naar een aparte foto. Ik vond het wel een speciale plek. I.p.v. wielrenners in de natuur, nu wielrenners in de tractor tunnel in volle beklimming van de Col du Pont de Empereur! 🙂

  Groet,
  Ronald

 3. Marc

  Hoi Ronald,
  Het zou niet mijn eerste keuze van standpunt zijn denk ik. En bij Foto 11 die had je dan eigenlijk meer (vracht)auto’s op de foto moeten hebben.

  Ik ga komende weekend ook weer eens wat ‘fietsertjes’ fotograferen denk ik.

  Groeten,
  Marc

 4. Isabel

  Leuke sfeerplaatjes!! Ook nog tijd gehad om naar de Ronde van Vlaanderen te kijken??

Sportsfeer op Twitter

Sportsfeer op Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.