Selecteer pagina

4e Verti Advies 7 Dorpenomloop Aalburg 29 mei 2010

4e Verti Advies 7 Dorpenomloop Aalburg 29 mei 2010

Zaterdag 29 mei was een ware wielerdag. In de ochtenduren samen met Rijan op onze racefietjes zelf kilometers gemaakt, daarna door naar de polders van de gemeente Aalburg om aldaar de 7 Dorpenomloop te bezoeken en vervolgens op televisie de finales van de Ronde van België en de Giro d’Italia bekeken. Een heerlijke zaterdag wat mij betreft.

De 7 Dorpenomloop is een klassieker voor nieuwelingen en dames. Rijan en ik hebben echter alleen de dameskoers bezocht. Ook andere verslaggevers als de Baanwacht en Hankenaar.nl gaven in de winderige polder acte de presence. Vooral de Baanwacht was daarbij heel actief, want hij onderwierp de Poolse baanbondscoach Peter Pieters aan een diepte-interview.
We hebben niet de gehele koers bekeken, maar ons beperkt tot een aantal passages. Ik wil me in dit verslag verder beperken tot de foto’s en kan u melden dat Marianne Vos gewonnen heeft. Geen verrassing toch…

Uitslag: 1. Marianne Vos 2. Iris Slappendel 3. Lucy Martin (Gbr) 4. Chantal Blaak 5. Anne de Wildt 6. Loes Gunnewijk 7. Charlotte Becker (Dui) 8. Suzanne de Goede 9. Noortje Tabak 10. Natalie van Gogh.

Over de auteur

2 Comments

  1. Marc

    Geen verrassing maar toch is iedere overwinning weer knap. Die andere rensters waren echt geen koekenbaksters… (foto 7 is trouwens een mooi perspectief).

  2. Yvette

    Heej stoomboot, foto 7 vond ik ook opvallend goed gelukt! Leuk weer!
    Jetje

Sportsfeer op Twitter

Sportsfeer op Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.