Select Page

5e Baronie Breda Classic 15 september 2013

5e Baronie Breda Classic 15 september 2013

De Baronie Breda Classic werd dit jaar voor de vijfde maal verreden. Ieder jaar wordt deze mooie klassieker door het West-Brabantse land weer wat groter in status. Dit jaar voor het eerst zelfs een UCI 1.2 koers. Knap van deze organisatie om dit in een korte tijd te bereiken. Ik volg de wedstrijd al vanaf de eerste uitgave.

Ik heb het peloton drie keer zien passeren. Eén keer in de buurt van Moerdijk, daarna bij de bevoorrading te Wagenberg en ten slotte op de kasseien van Den Hout. In Vlaanderen is de Oude Kwaremont in het voorjaar het obstakel waar zowat iedere koers overheen gaat, in mijn regio zijn dat de kasseitjes van Den Hout. Dit jaar zag ik er al de Omloop van de Houtse Linies, Ster ZLM toer en nu ook de Baronie Breda Classic. Op mijn racefiets heb ik de doorkomsten gezien en hieronder wat foto’s die ik met mijn telefoon (Sony Xperia Z) heb gemaakt. Volgend jaar ga ik weer met een echte camera op pad, maar dit was ook weer eens leuk! Trainen, foto’s maken en koers kijken. Wat een ideale combi!

Uitslag: 1. Mike Teunissen 2. Michael Vingerling 3. Bart van Haaren 4. Sven Erik Bystrom (Noo) 5. Peter Koning 6. Rens te Stroet 7. Walt de Winter 8. Maarten van Trijp 9. Geert van der Weijst 10. Tino Thömel (Dui).

About The Author

Sportsfeer op Twitter

Sportsfeer op Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.