Selecteer pagina

29e Houtse Linies 22 maart 2015

29e Houtse Linies 22 maart 2015

De Houtse Linies is mijn traditionele opening van het wielerseizoen. Ook dit jaar weer. Nu niet als hobbyfotograaf scheurend van punt tot punt over het parcours en langs de kasseienstrook aan de Dordrechtseweg, maar als verkeersregelaar op een T-splitsing om de organisatie van wv de Jonge Renner te ondersteunen met de beveiliging van het parcours.
Altijd leuk om te doen. Je maakt een gezellig praatje met passanten als Hankenaar.nl en zijn grote broer, je sluit één keer in de twintig minuten even de weg af en kan de koers ook prima volgen. De middag is probleemloos verlopen. Na de laatste passage op mijn post was er zelfs nog tijd om de winnaar op de foto te zetten. Daarvan hierbij het resultaat.

Houtse Linies 1

Op tweede paasdag trek ik het felgele hesje weer aan en ga ik hier in het Land van Heusden en Altena wat wegen afsluiten voor de Altena Biesboschronde. Ik heb er alweer zin in!

Houtse Linies 6 podium

Uitslag: 1. Twan Brusselman 2. Elmar Reinders 3. Steven Lammertink 4. Twan Castelijns 5. Daan Meijers 6. Jeroen Meijers 7. Fabio Jakobsen 8. Maikel Bos 9. Luuc Bugter 10. Rens te Stroet.

Over de auteur

Sportsfeer op Twitter

Sportsfeer op Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.