Selecteer pagina

40e Ronde van Midden-Brabant 29 maart 2009

40e Ronde van Midden-Brabant 29 maart 2009

Nu ik eindelijk in het bezit ben van een digitale spiegelreflexcamera, wil ik deze ook zo veel mogelijk gebruiken. Het liefst doe ik dat dan bij een wielerwedstrijd. En wat denk je? Er kwam er op zondag 29 maart één aan mijn deur voorbij! Ik heb het dan over de 40e Ronde van Midden-Brabant voor Elite/Beloften.

De wedstrijd, met start en finish in Dongen, trekt door de polders van de Biesbosch en de Langstraat. Via mijn dorpje Hank trok het complete peloton voor een omloop richting Werkendam de Biesbosch in, om er verbrokkeld weer uit te komen. De zware wind deed zijn werk. In de Langstraat werd het er alleen maar zwaarder op, wat er uiteindelijk voor zorgde dat er slechts 32 dappere strijders de finish bereikten met Jeroen Boelen uit Drunen als verdiende winnaar.

Terwijl de renners ploeterden over de polderwegen, scheurde ik met mijn “bolide” door de natuur op zoek naar mooie plekjes om foto’s te maken. Voor mijn gevoel is dit redelijk gelukt. Hierboven en onder daarvan een verslag.
Voor degene die de finishfoto’s mist: daar ben ik niet meer geweest, want ik wilde graag de aankomst van de Brabantse Pijl op tv zien. De Sportsfeer-verslaggever moest keuzes maken…

Uitslag: 1. Jeroen Boelen 2. Bert-Jan Lindeman 3. Jan Bos 4. Pim de Beer 5. Rick Kavsek 6. Niek Basten 7. Bas Stamsnijder 8. Marco Bos 10. Jos Harms.

Over de auteur

5 Comments

 1. Marc

  Mooie foto’s collega …

 2. Iva en Sofie

  Mooie foto’s Ronald….op naar de volgende koers!

 3. Ronald

  Hallo Marc, Ineke en Sofie, bedankt voor jullie positieve reacties. Wanneer ik de foto’s publiceer op mijn weblog worden ze helaas wel wat minder scherp. Ik vind ze persoonlijk ook goed gelukt. Onverkleind zijn ze het mooiste. De combi wielrennen, natuur en wolken kwamen mooi uit zondag. Groet Ronald

 4. Yvette

  Heej Ronald, leuk stukje weer! Had het nog niet gelezen, maar dacht er ineens aan. Wel jammer dat de foto’s niet helemaal scherp zijn (op mijn pc dan). Maar de meeste renners kijken wel in je camera, dat is wel weer een mooi iets! Je hebt er gevoel voor. Groetjes!

 5. Marc

  Tijd voor een cursusje Photoshop dan … (of lightroom)

Sportsfeer op Twitter

Sportsfeer op Instagram

Dit foutbericht is alleen zichtbaar voor de WordPress admins

Fout: geen feed gevonden.

Ga naar de instellingenpagina van Instagram Feed om een feed te maken.